h

Nieuws uit 2005

30 december 2005

Goed voornemen voor Rotterdam voor 2006: collectieve zorgverzekering uitbreiden

Deze week maakte het Rotterdamse college bekend dat er een collectieve ziektekostenverzekering voor uitkeringsgerechtigden komt via Zilveren Kruis Achmea. De SP is blij dat die verzekering er nu eindelijk komt en geeft het college voor 2006 het goede voornemen mee de verzekering breder toegankelijk te maken.

Lees verder
30 december 2005

Bewoners Klein Trapezium voor de rechter

Op 9 januari begint voor de Rotterdamse rechtbank de rechtszitting tegen de laatste twaalf gezinnen die nog in Klein Trapezium wonen. Klein Trapezium is het blok dat in de sloopplannen voor Nieuw Crooswijk als eerste tegen de vlakte moet.

Lees verder
20 december 2005

120 % Rotterdammer gelanceerd

Een bericht over de bundel 120 % Rotterdammer voor een goed doel met Sander de Kramer, Carrie, jeRoen Naaktgeboren, Jan Oudenaarden en vele anderen.

Lees verder
20 december 2005

Jan Marijnissen op stap met Sander de Kramer

SP-fractievoorzitter Jan Marijnissen was maandagavond 19 december in Rotterdam op stap met Sander de Kramer, hoofdredacteur van Straatmagazine. Ze bezochten Casco, een organisatie die zich inzet voor het welzijn van matrozen, Nora Storm en een deel van ‘haar’ mensen, en Dennis, een jongen die dankzij zijn inzet voor het WK-voetbal voor daklozen het pad omhoog gevonden heeft.

Lees verder
15 december 2005

Red de RET - Burgerinitiatiefnemers niet gehoord

Donderdagmiddag vergadert de gemeenteraad over het burgerinitiatief voor het houden van een referendum over de verzelfstandiging van de RET. Het college stelt voor het burgerinitiatief niet in behandeling te nemen.

Lees verder
14 december 2005

SP doet mee aan deelraadsverkiezingen Prins-Alexander en Feijenoord

De ledenvergadering van de SP afdeling Rotterdam heeft op 14 december besloten in de deelgemeenten Prins-Alexander en Feijenoord mee te doen aan de deelraadsverkiezingen op 7 maart 2006.

Lees verder

Pagina's

U bent hier