h

120 % Rotterdammer gelanceerd

20 december 2005

120 % Rotterdammer gelanceerd

Een bericht over de bundel 120 % Rotterdammer voor een goed doel met Sander de Kramer, Carrie, jeRoen Naaktgeboren, Jan Oudenaarden en vele anderen.

Het eerste exemplaar van de bundel ‘120 % Rotterdammer’ werd zondag 18 december overhandigd aan columnist Sander de Kramer en gepresenteerd aan een enthousiast publiek. Jeroen Naaktgeboren (Woorddansers), Amir Afrassiabi, Carrie, Joz Knoop en buurtagent Hans Vos (voorheen bekend van
VARA’s Lagerhuis) hebben eigen werk voorgedragen uit deze mooie Rotterdamse bundel.

Vele dichters en columnisten zoals bovengenoemden, Jana Beranová, Jan Oudenaarden, Jantine Dijkstra, Manuel Kneepkens en vele andere creatieve Rotterdammers hebben gehoor gegeven aan de oproep van de SP Rotterdam om stelling te nemen tegen de 120 % -regeling door een gedicht of gedachte in te sturen voor de bundel 120 % Rotterdammer.

120% Rotterdammer!De 120 % -regeling verklaart alle Rotterdammers die minder dan 120 % van het minimumloon verdienen tot ongewenst vreemdeling. Allemaal 120 % Rotterdammers.

De bundel is voor € 5 verkrijgbaar bij de boekhandels Donner, van Gennep en van Buul, een echt Rotterdams kerst cadeautje of nieuwjaarsgeschenk. De opbrengst gaat naar Stichting Kifaia en helpt gehandicapte kinderen in Gaza, de door SP gewenste zusterstad van Rotterdam

Meer informatie: Edwin de Voigt 010 4173359 (SP-fractie)
I: www.rotterdam.sp.nl
E: sp@stadhuis.rotterdam.nl

120% Rotterdammer: Gedichten & gedachten voor 2006

U bent hier