h

Nieuws uit 2022

19 september 2022

Buurten in de wijken deel 4: Afrikaanderwijk

Foto: 12 september

Vorige week maandag 12 september is de SP-fractie langsgegaan in de Afrikaanderwijk. De fractie is in gesprek gegaan met bewoners en organisaties over hoe het gaat in de Afrikaanderwijk en wat er beter kan in dit gebied.

Lees verder
13 september 2022

Voel jij je ook in de boot genomen?

Foto: SP Rotterdam

Steeds meer mensen hebben moeite de rekeningen te betalen. Voel jij je ook in de boot genomen? Nu is het genoeg! Vandaag stonden we met een enthousiaste groep SP-leden op de Centrummarkt. Veel positieve reacties van Rotterdammers op ons noodplan om de kosten snel omlaag te brengen en de inkomens omhoog.

Lees verder
8 september 2022

Dichters voor Vrede en de SP actie bij standbeeld Tsaar P.

Foto: SP Rotterdam

Precies vier maanden geleden stond de SP samen met de Dichters voor Vrede bij het standbeeld van Tsaar Peter de Grote. We stonden daar uit protest tegen de oorlog in Oekraïne. De oorlog is nog steeds niet afgelopen en de huidige ‘tsaar’ van Rusland, Vladimir Poetin wil net als Peter de Grote verder oorlog voeren en meer voormalige landen uit het Tsarenrijk terugveroveren.

Lees verder
8 september 2022

Just en Tom versterken SP-fractie

Foto: SP Rotterdam

Tijdens de raadsvergadering van vandaag zijn Just Hovens Greve en Tom Breedveld benoemd als burgerraadsleden van de Rotterdamse SP-fractie. Just gaat deelnemen aan de commissie Mobiliteit, Haven, Economie en Klimaat. Tom gaat aan de slag in de commissie Werk en Inkomen, Onderwijs, Samenleven, Schuldhulpverlening, Armoedebestrijding en NPRZ.

Lees verder
31 augustus 2022

Armoedebestrijding is geen verdienmodel!

Foto: SP Rotterdam

Vandaag heeft fractievoorzitter Theo Coşkun in de commissievergadering forse kritiek geleverd op de plannen van de wethouder om geld te investeren in het Sociaal Impact Fonds Rotterdam (SIFR). De SP vindt het onacceptabel dat er 2,5 miljoen euro met winstoogmerk wordt geïnvesteerd in het overbodige fonds SIFR. Wat de SP betreft kan het geld beter direct worden besteed aan armoedebestrijding door de gemeente.

Lees verder
31 augustus 2022

SP zoekt fractiemedewerker

De Rotterdamse SP zoekt een nieuwe fractiemedewerker.

Lees verder

Pagina's

U bent hier