h

SP-leider Lilian Marijnissen komt met Fidan Ekiz naar Rotterdam

23 december 2022

SP-leider Lilian Marijnissen komt met Fidan Ekiz naar Rotterdam

Foto: SP Rotterdam

‘De winst van eerlijk delen’-tour komt naar Rotterdam. Op maandag 13 februari gaat Lilian Marijnissen in gesprek met Fidan Ekiz over haar recent verschenen boek 'De winst van eerlijk delen'. Een gesprek over de huidige tijd en de ideeën voor de toekomst. Singer-songwriter Niels Geusebroek (bekend van de hits ‘Take Your Time Girl’ en ‘Year Of Summer’) zorgt live voor de muziek.

Een avond doorspekt met persoonlijke anekdotes, actuele feiten en keiharde argumenten. Waar heeft Nederland de verkeerde afslag genomen? En vooral: hoe vinden we de weg terug?

‘De winst van eerlijk delen’-tour doet verschillende steden in Nederland aan, waaronder Rotterdam. Naast Fidan Ekiz gaat SP-leider Lilian Marijnissen tijdens de touravonden over haar boek in gesprek met andere bijzondere gasten zoals Sinan Can, Patrick Lodiers, Amber Kortzorg, Bram Douwes, Sander de Kramer en anderen.

De avond start vrijdag 13 februari om 20.00 uur in De Kuip, (Het Maasgebouw, Van Zandvlietplein 1, 3077 AA Rotterdam). Aanmelden voor de avond kan via www.dewinstvaneerlijkdelen.nl. De toegang tot de avond is gratis.

Reactie toevoegen

U bent hier