h

Nieuws uit 2023

9 maart 2023

De Pompenburgflat wordt van de beurs afgehaald om sloop te voorkomen!

Foto: SP Rotterdam

(Klik hier om de brochure te downloaden) Deelnemers aan de bekende Rotterdamse Woonbeurs bij het Beursplein komen aanstaande zaterdag 11 maart 10:00 eerst langs de Pop-up Vastgoedbeurs van bewoners van de Pompenburgflat. De unieke Pompenburgflat wordt die dag symbolisch van de beurs afgehaald. In een gratis beschikbare glossy brochure wordt duidelijk gemaakt dat niet slopen lucratiever is voor iedereen en dat de dure, doorsnee RISE gebouwen van ontwikkelaar RedCompany net zo goed ook ergens anders zouden kunnen staan. (Klik hier om de brochure te downloaden)

Lees verder
14 februari 2023

Mooie avond met Lilian bij de Kuip over 'De Winst van Eerlijk Delen'

Foto: SP Rotterdam

Mooie, inspirerende avond op 13 februari in Rotterdam met Lilian Marijnissen. Fidan Ekiz interviewde Lilian over het boek 'De Winst van Eerlijk Delen' in een volle zaal bij de Kuip. Ook ging het publiek in gesprek met Lilian over radicale democratisering.

Lees verder
14 februari 2023

Volksprotest op een vol Beursplein!

Foto: SP

Op 11 februari waren we in Amsterdam op een vol Beursplein voor het Volksprotest. We hebben samen met SP'ers uit het hele land de energiebedrijven van de markt getrokken.

Lees verder
10 februari 2023

Succesvolle pop-up Pompenburg vastgoedbeurs

Foto: SP Rotterdam

De pop-up Pompenburg Vastgoedbeurs van vandaag was een succes. Havensteder is helaas niet komen opdagen en heeft daarmee een geweldige kans laten liggen.  Bewoners en geïnteresseerden waren er wel, met een aanbod: De Pompenburgflat uit de markt halen en gewoon behouden. Niet slopen is lucratiever! Wordt vervolgd...

Lees verder
6 februari 2023

Pompenburg bewoners organiseren ‘pop-up vastgoedbeurs’ om sloop te voorkomen

Foto: SP Rotterdam

Bewoners zijn tegen de sloop van hun Pompenburgflat en organiseren op 10 februari daarom een ‘pop-up vastgoedbeurs’ waar woningcorporatie Havensteder voor is uitgenodigd. Tijdens het overbrengen van nieuwjaarswensen vorige maand bleek dat Havensteder ingepalmd is door een projectontwikkelaar met allerlei ‘mooie plannen’ die ook ergens anders gerealiseerd kunnen worden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier