h

SP op bezoek bij duizenden Rotterdammers

7 december 2009

SP op bezoek bij duizenden Rotterdammers

Tienduizenden Rotterdammers krijgen de komende weken een SP'er aan de deur. Vrijwilligers geven de nieuwe huis-aan-huiskrant van de partij op zoveel mogelijk plekken in de stad persoonlijk af. De jaarlijkse SP-krant geeft een overzicht van de activiteiten van de SP, en doet voorstellen voor een nieuwe koers voor Rotterdam. Aanstaande vrijdag gaan SP'ers in Zevenkamp voor het eerst met de krant de buurt in: ze verzamelen om 19.00 bij metrostation Nieuw Verlaat. Dinsdag 15 december gaat de SP vanaf 19.00 op stap in Zuidwijk.

"Sommige partijen denken dat Obama het 'canvassen' heeft uitgevonden, maar de SP doet dat al sinds 1972 en noemt het gewoon 'langs de deuren gaan'", zegt Kevin Levie, bestuurslid van de Rotterdamse SP.
"De afgelopen vier jaar zijn we al in alle Rotterdamse buurten geweest, en hebben we al duizenden gesprekken gevoerd met Rotterdammers over hoe hun buurt ervoor staat. Niet om de SP te presenteren, maar vooral om te lúisteren: wat vinden mensen van hun buurt, van de lokale en de landelijke politiek? Wat moet er beter, en wat voor ideeën hebben mensen daar zelf over? Met diezelfde vragen gaan we de komende weken langs nog eens duizenden Rotterdamse deuren."

Download de nieuwe krant van de SP, 'Rotterdam verdient beter!' (PDF)

U bent hier