h

SP start buurtmarathon in Zevenkamp

12 december 2009

SP start buurtmarathon in Zevenkamp

Vrijdagavond gingen SP'ers buurten in Zevenkamp in de deelgemeente Prins-Alexander. De SP is het gehele jaar door te vinden in de buurten, maar dit was de eerste maal dat SP'ers op pad gingen met de nieuwe jaarkrant; hierin staat een overzicht van de belangrijkste resultaten die de SP in 2009 heeft behaald. Daarnaast staan er voorstellen in voor een nieuwe koers voor Rotterdam.

SP'ers aan het  buurten in Zevenkamp
SP'ers aan het buurten in Zevenkamp

De SP'ers vroegen de bewoners naar hun mening over de wijk en wat zij vinden dat de SP centraal moet stellen de komende jaren. De meeste bewoners konden zich uitstekend vinden in onze speerpunten; vooral het punt dat "de buurt is waar het gebeurd" kon op veel bijval rekenen. Het tekort aan wijkvoorzieningen werd geïllustreerd door een aantal jongeren, die ondanks het barre weer nog steeds buiten waren. Door de afwezigheid van een jongerencentrum waren zij gedwongen om te schuilen onder een bruggetje.

Lijsttrekker Leo de Kleijn biedt een jaarkrant aan
Lijsttrekker Leo de Kleijn biedt een jaarkrant aan

Aanstaande maandag gaat de SP weer buurten, dit keer in het Oude Westen: we zullen om 19.00 verzamelen bij zorginstelling de Leeuwenhoek aan de West-Kruiskade 54. Daarnaast staan er de komende week nog drie buurtavonturen gepland: dinsdag in Zuidwijk, woensdag in Schiebroek en vrijdag in het Liskwartier.

Wil je ook meehelpen? Bel of mail met Vincent Vergeer: (06) 811 59 898 of vincentvergeer@gmail.com

Download de nieuwe krant van de SP, 'Rotterdam verdient beter!' (PDF)

U bent hier