h

Er is genoeg voor iedereen in Rotterdam!

16 december 2014

Er is genoeg voor iedereen in Rotterdam!

Foto: Kevin Levie / SP Rotterdam

De SP verspreidt de komende weken een huis-aan-huiskrant in heel Rotterdam met als titel 'Er is genoeg voor iedereen'. In de krant zet de SP haar alternatieven op een rij voor een stad voor álle Rotterdammers: armoede bestrijden en kinderarmoede de wereld uit helpen, zorgen voor betere zorg en energiezuinige betaalbare huurwoningen.

De krant is onderdeel van een grote landelijke en lokale campagne tegen ongelijkheid. In dat kader organiseerde de SP in oktober samen met andere organisaties al een Mars tegen de Armoede. De komende tijd staan meer acties op stapel.

Op maandag 5 januari is er een bijeenkomst voor alle leden die betrokken willen zijn bij de campagne, om 20.00 in het afdelingspand aan de Gaffelstraat. We staan dan stil bij de situatie in Rotterdam, onze alternatieven, en wat we gaan doen. SP-Kamerlid Sadet Karabulut trapt de avond af.

Wil je helpen met het verspreiden van de krant? Stuur dan een mailtje naar tom@rotterdam.sp.nl.

U bent hier