h

Afdelingszaken

29 maart 2018

Herdenking voor SP'er Henk Freeling

Foto: Liesbeth Hoogenboom/SP

Vrijdag 6 april herdenkt de SP afdeling Rotterdam vrijwilliger Henk Freeling. Henk overleed zaterdag 24 maart na een korte ziekenhuisopname. Hij werd 78 jaar.

Lees verder
30 januari 2018

Lilian Marijnissen: 'Wij laten de mensen zien dat er een sociaal alternatief is'

Foto: Liesbeth Hoogenboom/SP

'Thuisblijven op 21 maart is instemmen met hoe het nu gaat. Wij laten de mensen zien dat er een sociaal alternatief is.' Dat waren de aanmoedigende woorden die landelijk fractievoorzitter Lilian Marijnissen afgelopen zondag uitsprak bij de nieuwjaarsborrel in Rotterdam. 

Lees verder
25 januari 2018

Lilian Marijnissen bezoekt nieuwjaarsfeest SP Rotterdam

Foto: Convoi Exceptional

Zondag 28 januari is de kersverse SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen te gast bij het nieuwjaarsfeest van de Rotterdamse SP in het Oude Westen. Deze middag wordt de SP top-10 kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen gepresenteerd. Iedereen die de SP een warm hart toedraagt is welkom.

Lees verder

Bestuur van stad weer op de schop

Het stadsbestuur van Rotterdam gaat weer op de schop. Er zijn al de gemeenteraad en de gebiedscommissies. Daar komen volgend jaar na de gemeenteraadsverkiezingen in maart bij wijze van experiment wijkraden en wijkcomités bij. Zo bericht het AD. De SP is een van de voorstanders van wijkraden.

Lees verder
26 september 2017

Verheffing #1: Linkse samenwerking in de steigers

Foto: Liesbeth Hoogenboom/SP

'De gezamenlijke strijd tegen armoede en de samenwerking tijdens het woonreferendum geven een stevige basis voor samenwerking.' Zo trapte fractievoorzitter Leo de Kleijn afgelopen zondag de discussie af over de samenwerking tussen PvdA, SP, GroenLinks en NIDA richting de komende raadsverkiezingen.

Lees verder
6 september 2017

And the winners... van de Rode Veer 2017... are...

Foto: Fabrice Vroon

The winners van de Rode Veer 2017 are... de leden van de Tribune vouwploeg. Zij kregen de jaarlijkse prijs voor supervrijwilligers tijdens de afgelopen ledenbarbecue. Henk Freeling, jarenlang coördinator van de ploeg, reikte hem uit.

Lees verder
4 juli 2017

SP-werkgroep Ridderkerk vliegend van start

Foto: Sean van Hese/SP

Afgelopen zaterdag presenteerde de SP-werkgroep Ridderkerk zichzelf op de Food- en Greenmarket. Nieuwe leden en veel nieuwe contacten waren het resultaat.

Lees verder

Pagina's

U bent hier