h

2018: raadsverkiezingen


​Lees al het nieuws over de raadsverkiezingen 2018.

 

27 november 2017

Campagnebijeenkomsten/ Deelname gebiedscommissies

In maart zijn er weer verkiezingen in Rotterdam. Voor de gemeenteraad, maar ook voor gebiedscommissies en wijkraden. Deze week zijn er bijeenkomsten in verschillende wijken over de aanstaande verkiezingen, onze deelname en de campagne. Kijk op https://rotterdam.sp.nl/agenda of en waar de bijeenkomst in jouw wijk is. Staat jouw wijk er niet tussen? Neem dan snel contact op met rotterdam@sp.nl.

Lees verder
9 november 2017

Voor hetzelfde geld een sociaal Rotterdam, inclusief en duurzaam

Foto: Liesbeth Hoogenboom

Vandaag bespreekt de Rotterdamse gemeenteraad de begroting voor 2018. Die brengt weinig groot nieuws, dus diende SP-fractievoorzitter Leo de Kleijn een aantal moties in om het beleid flink bij te stellen. Daarna schetste hij een beeld hoe je met hetzelfde geld wel voor een sociaal, duurzaam en inclusief Rotterdam kan zorgen, waarbij het vertrouwen in de mensen voorop staat.

Lees verder
23 oktober 2017

De Gewone Rotterdammer: voor een inclusief Rotterdam!

Foto: SP

De Gewone Rotterdammer was een mooie bijeenkomst over culturele diversiteit in Rotterdam, georganiseerd door de SP. Tientallen Rotterdammers vertelden over wat het Rotterdamschap in de diverse stad voor hen inhield. Allemaal gewone Rotterdammers, stuk voor stuk bijzonder.

Lees verder

Bestuur van stad weer op de schop

Het stadsbestuur van Rotterdam gaat weer op de schop. Er zijn al de gemeenteraad en de gebiedscommissies. Daar komen volgend jaar na de gemeenteraadsverkiezingen in maart bij wijze van experiment wijkraden en wijkcomités bij. Zo bericht het AD. De SP is een van de voorstanders van wijkraden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier