h

2018: raadsverkiezingen

Foto: SP

​Lees al het nieuws over de raadsverkiezingen op 21 maart 2018.

 

8 maart 2018

Links Verbond presenteert uitgangspunten regenboogakkoord

Foto: flickr.com

Iedereen moet zich thuis kunnen voelen in onze stad. Een veilige plek, waar je jezelf kan zijn is cruciaal om jezelf te ontwikkelen. Als diverse stad moet Rotterdam het voortouw nemen om deze waarde uit te dragen. Voor LHBT+-personen is dat niet altijd vanzelfsprekend. Daarom presenteert het Links Verbond uitgangspunten voor een Rotterdams Regenboogakkoord.

Lees verder
14 februari 2018

SP, PvdA, Nida en GroenLinks ondertekenen manifest Links Verbond

Foto: Liesbeth Hoogenboom/SP

Vanavond tekenden SP, GroenLinks, Nida en de PvdA als Links Verbond het gezamenlijk manifest in aanloop naar de komende verkiezingen.

Lees verder
30 mei 2018

SP wil impasse onderhandelingen doorbreken

Foto: SP

De Rotterdamse SP-fractie kan het niet meer aanzien dat keer op keer de collegeonderhandelingen op niets uit lopen. De SP wil deze impasse doorbreken en nu echt aan de slag voor de Rotterdammers en doet een oproep aan alle sociale partijen.

Lees verder
19 april 2018

Aan de slag!

Foto: Liesbeth Hoogenboom/SP

Sinds vorige week is de gemeenteraadsfractie aangevuld met twee burgerraadsleden. Ook zijn in de gebieden onze mensen nu officieel van start gegaan. En ook in de afdeling zijn er lopende acties in volle gang. Een overzicht van de activiteiten.

Lees verder
29 maart 2018

Aart van Zevenbergen en Taylan Cicek vormen nieuwe raadsfractie

Foto: SP

Zojuist zijn Aart van Zevenbergen en Taylan Cicek beëdigd als raadslid voor de SP.

Lees verder

SP-voorman Leo de Kleijn stapt uit de gemeenteraad

SP-voorman Leo de Kleijn zwaait af en keert niet terug in de gemeenteraad. Directe aanleiding is het tegenvallende verkiezingsresultaat. 

Dat schrijft vandaag het Rotterdams Dagblad.

Lees verder

Leo de Kleijn weg uit de Rotterdamse gemeenteraad

Leo de Kleijn stapt op als fractievoorzitter van de Rotterdamse afdeling van de SP. Hij gaat per direct weg en komt in de nieuwe raad niet meer terug. De reden is het tegenvallende verkiezingsresultaat van de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen.

Dat schrijft RTV Rijnmond.

Lees verder
26 maart 2018

SP-voorman Leo de Kleijn stapt op

Foto: Liesbeth Hoogenboom/SP

SP’er Leo de Kleijn verlaat de gemeenteraad van Rotterdam. Vandaag heeft hij dit besluit genomen. Twaalf jaar lang was De Kleijn lid van de gemeenteraad, de laatste jaren als fractievoorzitter. Bij de verkiezingen van 21 maart verloor de SP drie van haar vijf zetels. De Kleijn vindt het beter dat hij plaatsmaakt, opdat de tweemansfractie een nieuwe, verse doorstart kan maken.

Lees verder
26 maart 2018

SP met 2 zetels in de raad, 3 in de gebiedscommissies

Foto: SP

Afgelopen woensdag verloor de SP Rotterdam bij de gemeenteraadsverkiezingen.

Lees verder
20 maart 2018

8 Redenen om SP te stemmen

Foto: SP

Morgen gaat u naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen en de gebieden. We zetten op een rij waarom u het best SP kan stemmen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier