h

2018: raadsverkiezingen

Foto: SP

​Lees al het nieuws over de raadsverkiezingen op 21 maart 2018.

 

20 maart 2018

8 Redenen om SP te stemmen

Foto: SP

Morgen gaat u naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen en de gebieden. We zetten op een rij waarom u het best SP kan stemmen.

Lees verder
8 maart 2018

Links Verbond presenteert uitgangspunten regenboogakkoord

Foto: flickr.com

Iedereen moet zich thuis kunnen voelen in onze stad. Een veilige plek, waar je jezelf kan zijn is cruciaal om jezelf te ontwikkelen. Als diverse stad moet Rotterdam het voortouw nemen om deze waarde uit te dragen. Voor LHBT+-personen is dat niet altijd vanzelfsprekend. Daarom presenteert het Links Verbond uitgangspunten voor een Rotterdams Regenboogakkoord.

Lees verder
14 februari 2018

SP, PvdA, Nida en GroenLinks ondertekenen manifest Links Verbond

Foto: Liesbeth Hoogenboom/SP

Vanavond tekenden SP, GroenLinks, Nida en de PvdA als Links Verbond het gezamenlijk manifest in aanloop naar de komende verkiezingen.

Lees verder
19 maart 2018

Supersaturday? Superweekend!

Foto: Ineke Palm/SP

Afgelopen weekend kon u overal in de stad SP'ers tegen het lijf lopen om de laatste kiezer te overtuigen aanstaande woensdag te stemmen voor een sociale, duurzame, inclusieve stad. Ook de komende dagen zal u ons bij stations, op de markt en bij winkelcentra tegen het lijf lopen.

Lees verder
13 maart 2018

Jammer!

Gisteren is een einde gekomen aan ons Links Verbond. Wij betreuren dat. Wij willen nog altijd dat Rotterdam een socialere, duurzamere en meer inclusieve coalitie krijgt. De 9 punten uit het manifest waar de 4 partijen hun handtekening onder hebben gezet blijven dan ook inzet van onze verkiezingsstrijd. En we blijven andere partijen oproepen zich daar na 21 maart bij aan te sluiten. Hoe meer mensen op de SP stemmen hoe meer dat ook mogelijk wordt.

Lees verder
9 maart 2018

SP loopt mee in mars tegen armoede

Foto: SP

Morgen lopen diverse SP'ers samen met lijsttrekker Leo de Kleijn mee in de mars tegen de armoede.

Lees verder
8 maart 2018

SP loopt mee in klimaatmars

SP-lijsttrekker Leo de Kleijn en partijgenoten lopen morgen mee in de klimaatmars. De wandeling tussen de Coolsingel en het Havenbedrijf is bedoeld om duidelijk te maken dat het Havenbedrijf af moet van de steenkool en moet overschakelen naar duurzame energie.

Lees verder

Ook Nida achter Rotterdams regenboogakkoord

De Rotterdamse islamitisch geïnspireerde partij Nida sluit zich aan bij het regenboogakkoord dat linkse partijen in de stad hebben gesloten. De vier partijen, GroenLinks, PvdA, SP en Nida, spreken af dat homo's, lesbiennes, biseksuelen en transgenders zich thuis moeten kunnen voelen in de stad.

Lees verder

Pagina's

U bent hier