h

SP wil impasse onderhandelingen doorbreken

30 mei 2018

SP wil impasse onderhandelingen doorbreken

Foto: SP

De Rotterdamse SP-fractie kan het niet meer aanzien dat keer op keer de collegeonderhandelingen op niets uit lopen. De SP wil deze impasse doorbreken en nu echt aan de slag voor de Rotterdammers en doet een oproep aan alle sociale partijen.

De SP pakt nog een keer de handschoen op en roept alle sociale partijen op het 010-puntenprogramma voor een sociaal, duurzaam en divers Rotterdam te onderschrijven en nu eindelijk voor de Rotterdammers aan de slag te gaan.

SP-fractievoorzitter Aart van Zevenbergen: ´Rotterdammers zitten niet te wachten op dit partijpolitieke gekonkel, maar willen weten waar ze aan toe zijn. Kunnen ze betaalbaar blijven wonen of wordt hun huis gesloopt? Kunnen we aan de slag met de verduurzaming voordat het water letterlijk tot aan onze lippen staat, en bovenal het acuut aanpakken van de armoede in de stad. Samen voor Rotterdam, in een diverse stad met ruimte voor iedereen!´

U bent hier