h

Kom naar de Woonopstand op 17 oktober!

12 oktober 2021

Kom naar de Woonopstand op 17 oktober!

Foto: SP Rotterdam

Aanstaande zondag is het zover. Dan is er in Rotterdam de Woonopstand, het grote protest tegen de wooncrisis. Dit protest wordt georganiseerd door verschillende actiegroepen uit de stad die samen de krachten bundelen tegen de overheid en huisjesmelkers. Als SP Rotterdam willen we alle zeilen bijzetten om van 17 oktober een succesvolle dag te maken.

Als SP Rotterdam vechten wij al jaren voor het behoud van volkshuisvesting en de rechten van huurders. Nu er een offensieve beweging ontstaat die een vergelijkbaar verhaal naar voren brengt kunnen wij niet achterblijven.

Meld je aan voor de Woonopstand zodat je updates krijgt en wij een idee hebben van hoeveel SP-leden er komen. De Woonopstand zal om 14:00 starten op Afrikaanderpark. Als SP verzamelen we om 13:30 bij de Duimdrop aan de Paul Krugerstraat. Meld je aan via het volgende formulier: https://rotterdam.sp.nl/form/woonopstand-rotterdam

Iedereen kan zijn steentje bijdragen om van de Woonopstand een succes te maken. Het is mogelijk om flyers en posters op te halen. Hierop staan een oproep voor de Woonopstand en een boodschap van de SP. We zoeken leden die dit materiaal willen verspreiden in hun eigen wijk. Stuur hiervoor een mail naar rotterdam@sp.nl.

Donderdagavond organiseren we samen met onze ROOD-groep een spandoekenavond op ons pand te Gaffelstraat 61B. Hier kan je bij aansluiten voor het maken van spandoeken of bordjes voor de Woonopstand. We beginnen om 19:30.

Begin van deze week zijn we langs de deuren geweest in IJsselmonde om de woonopstand onder de aandacht te brengen. Op 15 oktober gaan we in Oud-Crooswijk langs de deuren om met mensen te spreken over de Woonopstand. We verzamelen daarvoor om 16:00 bij Tramhalte Boezemsingel. Wil je je hierbij aansluiten? Stuur dan een mail naar rotterdam.sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier