h

Arbeidersmacht! SP Rotterdam steunt de metaalwerkers

26 juni 2015

Arbeidersmacht! SP Rotterdam steunt de metaalwerkers

Vandaag was er weer een stakingsbijeenkomst van FNV Metaal in de Kuip. Net als de vorige keer stonden SP'ers klaar om koeken uit te delen aan de hongerige stakers. In hun strijd voor een beter salaris en behoud van ijzerstrerke arbeidsvoorwaarden staan ze niet alleen!

Foto: SP

De metaalwerkers strijden voor een beter loon en het behoud van arbeidsrechten. Als het aan de werkgevers ligt bepalen zij voortaan wanneer iemand moet werken, worden de seniorendagen drastisch ingekort en is de loonsstijging miniem. Het overleg tussen vakbonden en werkgevers ligt nog steeds stil en het is nu een kwestie van volhouden. SP Rotterdam staat de arbeiders bij in hun strijd deze warme zomer! 

U bent hier