h

SP steunt metaalwerkers

31 mei 2015

SP steunt metaalwerkers

Foto: SP
Vrijdag 29 mei kwamen in Rotterdam stakende medewerkers uit de metaalsector bijeen. Zij voeren actie voor een beter loon en tegen het verslechteren van de arbeidsvoorwaarden, zoals de speciale regelingen voor mensen van 55 jaar en ouder. De SP was aanwezig bij de actie om de stakers een hart onder de riem te steken.
 

Een aantal SP'ers deelden koeken uit aan de aanwezige metaalwerkers. Het was duidelijk dat na een goede bijeenkomst de arbeiders toe waren aan een versnapering!

Foto: SP
SP’er Lieke Smits: ‘Deze mensen voeren actie voor een fatsoenlijk loon en voor waardering voor hun werk. Als werkgevers investeren in hun medewerkers dan is dat voor het bedrijf én voor het personeel het beste. Daarom steunen wij deze acties van harte.’ De acties vonden op meerdere plekken in het land plaats en ook op de andere locaties waren SP’ers aanwezig om steun te betuigen.

U bent hier