h

SP steunt bewonersactie voor Jeugdvakantieland

16 oktober 2014

SP steunt bewonersactie voor Jeugdvakantieland

Het Rotterdamse college wil bezuinigen op het grote Jeugdvakantieland festijn in Ahoy. Er komt een demonstratie aan en niet zo maar eentje. Het wordt een megagrote spelletjesdag voor jong en oud, 5 november voor het stadhuis.

Jeugdvakantieland is bedoeld als een vakantie vervanging voor gezinnen met een laag budget. Al heel veel jaren is het festijn een groot succes. Voor sommige "oudere" Rotterdammers is het  jeugdsentiment. Het college wil hier dus een eind aan maken.

Een bewonersinitiatief onder leiding van Sanne van Zanten organiseert woensdagmiddag 5 november een demonstratie en spelletjesdag voor het behoud van Jeugdvakantieland. De SP steunt de actie van harte en zal tegen de bezuinging stemmen tijdens de behandeling van de begroting  in de gemeentraad dat 11 november plaats vindt.

Alle kinderen, opa's, oma's, vaders, moeders, verzorgers zijn uitgenodigd om 5 november op de Coolsingel te komen spelen! Met een springkussen, goochelaars, theater, clowns, ballonnen en suikerspinnen. Aan het einde van de middag worden de verzamelde steunbetuigingen overhandigd aan verantwoordelijk wethouder Visser. 

 

U bent hier