h

Kerngroep Delfshaven: Actie onderhoud huurwoning

9 juli 2011

Kerngroep Delfshaven: Actie onderhoud huurwoning

Sinds april is de SP Rotterdam bezig met enquête in het kader van het onderzoek onderhoud huurwoningen. Ook in Delfshaven zijn de afgelopen tijd volop enquêtes afgenomen. Na Spangen en Bospolder is de kerngroep nu druk bezig in de wijk Nieuwe Westen, rondom de Gerrit van de Lindestraat.

huurenquete_nieuwewesten
Ja, maar wel goed onderhouden graag!

De buurt rondom de Gerrit van de Lindestraat kenmerkt zich door veelal huurwoningen in de vorm van portiekwoningen. De meest voorkomende klacht is dat de gedeelde voordeur aan de straatzijde kapot is, wat maakt dat bewoners zich niet altijd veilig voelen. Ook geluidsoverlast, tocht en schimmel zijn veelgehoorde klachten in deze buurt.

Bij een aantal panden is het achterstallig onderhoud zo ernstig dat de SP de bewoners helpt om hier gezamenlijk voor in actie te komen. Naar één klacht wordt vaak niet geluisterd, met z'n allen bereik je veel meer.
Vult u daarom ook zelf de online enquête in, dat kan via deze link.

logo SP onderzoek huurwoningenKomende weken gaat de SP in Delfshaven verder met de enquête en het ondersteunen van bewoners in deze buurt die iets willen doen met hun klachten.
Ook in andere delen van Rotterdam, zoals Charlois, Noord en Alexander is de SP bezig met het onderzoek.

Wilt u meehelpen of heeft u vragen over het onderzoek onderhoud huurwoningen?
Neem dan contact op met Querien Velter:
q.velter@gmail.com of bel: 06 24673277

SP start groot onderzoek onderhoud huurwoningen in Rotterdam
Dossier Huisvesting

U bent hier