h

Campagne: 21% bij Scholierenverkiezing

22 februari 2010

Campagne: 21% bij Scholierenverkiezing

De afgelopen dagen waren Sp'ers weer overal in Rotterdam actief om mensen te overtuigen om op 3 maart op de SP te gaan stemmen. Daarnaast werd er ook weer actie gevoerd: om duidelijk te maken dat het gebrek aan betaalbare huurwoningen geen vrijbrief is voor louche huisbazen om hieruit een slaatje te slaan, riepen de SP jongeren van ROOD donderdag Lometi B.V. uit tot de Rotterdamse huisjesmelker van het jaar .

In de rij voor de sponzen
In de rij voor een SP-spons

Ook op de markten werd deze week weer volop campagne gevoerd. Donderdag stond de SP op de Visserijmarkt en de markt in Hoogvliet en zaterdag vonden de SP-sponzen gretig aftrek op de markten in het centrum, het Afrikaanderplein en op het Visserijplein.

Aad van Rooijen in gesprek met twee jongeren
Aad van Rooijen in gesprek met twee jongeren

Vrijdag voerden de SP-jongeren van ROOD de hele dag campagne: eerst ging Kevin Levie in debat op het Albeda college, waarbij ook een verkiezing was uitgeschreven, hierbij behaalde de SP bijna 21% van de stemmen. De rest van de dag werden jongeren in de hele stad opgezocht en overtuigd om SP te stemmen.

Kevin in debat
Kevin Levie in debat op het Albeda over discriminatie

Uiteraard werden de mensen ook thuis opgezocht: zo gingen zaterdagmiddag SP'ers buurten in de Bloemhof; daar werd de mensen een verkiezingskrant aangeboden.

Kevin aan het buurten

Zondagmiddag werd er geflyerd op de Lijnbaan bij de koopgoot en ook hier stondende meeste mensen erg positief tegenover de plannen die de SP heeft om Rotterdam socialer te maken en de welvaart beter te verdelen.

Flyeren bij de koopgoot

De komende dagen zullen SP'ers wederom overal in de stad aanwezig zijn. Maandagavond zal er deur aan deur gegaan worden in Vreewijk, dinsdagmiddag zal de SP aanwezig zijn op de centrummarkt en daarnaast is er nog veel meer te doen. Wil je weten wat? Kijk op de agenda. Meehelpen? Geef je op bij Vincent Vergeer, 06 81 15 98 98 of vincentvergeer@gmail.com

Leo Smits in gesprek met een vrouw
Leo Smits in gesprek op de Afrikaandermarkt

U bent hier