h

Linkse lente op de Visserijmarkt

22 februari 2010

Linkse lente op de Visserijmarkt

De stemming zat er goed in, afgelopen zaterdag op de Visserijmarkt. De marktkooplui draaiden na een lange winter eindelijk weer een fatsoenlijke omzet. Het kabinet was net gevallen en door de zon voelt het aan of de lente niet lang meer op zich laat wachten. Een tijd van nieuwe kansen, te beginnen met een sociaal en beter Rotterdam.

De fameuze SP-tomaat-sponsjes doen het altijd goed. Ook de ballonnen vonden gretig aftrek. De SP’ers kregen spontaan hulp van twee jeugdige SP-fans en zelfs een deelraadslid voor GroenLinks. Toen even later ook de andere partijen opdoken, kreeg je opmerkingen als: “Zo zie je ze nooit, vlak voor de verkiezingen zijn ze er ineens allemaal.” Gelukkig weten de bezoekers van de markt dondersgoed dat de SP er ook staat als er geen verkiezingen zijn, bijvoorbeeld om actie te voeren tegen de verhoging van de AOW-leeftijd.

Een hoop mensen gaf toe de afgelopen jaren teleurgesteld te zijn geraakt in de PvdA. Aan de SP de taak ze te overtuigen niet de politiek voor altijd de rug toe te keren. Want zo laat je Rotterdam over aan rechts. 3 maart: ga stemmen, en als je toch goed bezig bent, stem dan SP!

U bent hier