h

Agenda

x
woensdag 18 juli 2018

Manifestatie Mandela 100-010

Mandela 100 - 010 is een manifestatie ter ere van de 100ste geboortedag van vrijheidsstrijder Nelson Mandela in Wijkpark Oude Westen op 18 juli. De Verenigde Naties hebben 18 juli uitgeroepen als de internationale Nelson Mandela-dag. Er zal een foto-expostie te bezichtigen zijn over zijn leven.
Tijdens dit kleine gratis toegankelijke benefiet wordt er geld opgehaald voor Stichting Rhiza (projecten voor jongeren in townships van Zuid-Afrika). 

Met zangeres Ntjam Rosie en andere Rotterdamse artiesten o.m. Elten Kiene en Christopher Blok. Ook is er een prachtige expositie over het leven van Mandela. En sprekers van SP Luiza Soares, Mara Michels van NiNsee, Robbert Popken van Rhiza en Malique Mohamud van Concrete Blossom. 

Mandela 100 - 010 is tevens de aftrap van 'Op de Rotterdamse toer': armoede en racisme uitsluiten! De toer van de Rotterdamse SP vindt plaats van september tot en met november met meetings en conferenties in de stad over racisme en uitsluiting in het dagelijks leven, wonen, werk, uitgaan en onderwijs. SP-raadslid Taylan Cicek zal aftrappen.

De toer wordt afgesloten met het slotevenement; ´Amandla!´, een festival dat in december plaats vindt in Annabel.

Foto: SP

x
zaterdag 11 augustus 2018

Praat SP

Wees welkom bij Praat SP, waar SP'ers met elkaar spreken over alles wat maar raakt aan onze partij. Soms aan de hand van het nieuws, soms aan de hand van een besluit in de gemeenteraad of Tweede Kamer, maar altijd gezellig! Alle SP-leden zijn welkom. Vanaf 14:00, geen eindtijd.

x
woensdag 29 augustus 2018

Demo voor eerlijk loon

Het minimumloon is een kwestie van beschaving, daar kom je niet onder. Maar van dit kabinet mogen mensen met een arbeidsbeperking door deze bodem zakken. De SP vindt dat dit voorstel van tafel moet. Komt u ook in actie tegen dit foute plan om mensen met een arbeidsbeperking onder het minimumloon te betalen? Kom op 29 augustus naar de bijeenkomst in Amsterdam. Meld u hier aan.

Meer info en aanmelden

x
zaterdag 8 september 2018

SP leden-BBQ

BBQ voor SP'ers! We genieten na van de zomer en kijken vooruit naar een nieuw politiek jaar.

x
woensdag 19 september 2018

Ledenvergadering SP Rotterdam

Ledenvergadering van SP Rotterdam, met op de agenda onder andere de verkiezing van een nieuw afdelingsbestuur.

U bent hier