h

Actie geslaagd: Metropolisfestival gaat door!

31 januari 2003

Actie geslaagd: Metropolisfestival gaat door!

Tomaat Persbericht Archief Tomaat

Rotterdam 30 januari 2003

Het jaarlijkse Metropolisfestival in het Rotterdamse Zuiderpark gaat in 2003 door! ROOD Rotterdam heeft samen met enkele andere organisaties enkele maanden vasthoudend actie gevoerd voor dit belangrijke platform voor aanstormend poptalent.

Het comité Vrienden van Metropolis feliciteert de stad Rotterdam en haar inwoners met het doorgaan van Metropolis 2003. Vanaf mei 2002 heeft het comité Vrienden van Metropolis actie gevoerd voor het behoud van dit waardevolle festival.

Het comité bestond naast de initiatiefnemer ROOD ( jongeren in de SP) uit: de SP, de Jonge Socialisten, PvdA Rotterdam, DWARS, Waterfront, Nighttown, Rotown, Off_Corso, Baroeg, Now & Wow, Zomerterras, De Gore Lev en de stichting Metropolis zelf.

Tijdens deze actie haalde het comité meer dan tweeduizend handtekeningen op van sympathisanten. Ook werd regelmatig in de Rotterdamse raad en de commissie Cultuur en Sport aangedrongen op instandhouding van dit festival. Het comité is dan ook blij dat de gemeente en de diverse instellingen dit signaal hebben opgepakt, zodat een belangrijk festival in 2003 weer doorgang kan vinden.

Meer informatie:

Zie ook:

Terug naar Archief

U bent hier