h

2014: Raadsverkiezingen

3 juli 2014

SP evalueert Rotterdamse campagne

De Rotterdamse campagne heeft 5 zetels in de gemeentraad opgeleverd en 17 leden in de gebiedscommissies. Dat is geen slechte score. Dat ging niet vanzelf, de vele SP-vrijwilligers hebben dit mogelijk gemaakt. Tijdens de algemene ledenvergadering werd de campagne voor de gemeenteraad en die voor de Europese verkiezingen in mei nog eens onder de loep genomen.

Lees verder
8 mei 2014

Coalitieakkoord: Volle kracht de verkeerde kant op

Vandaag werd het coalitieakkoord 'Rotterdam, volle kracht vooruit' van Leefbaar Rotterdam, D66 en CDA gepresenteerd. Volgens de SP-fractie is het vooral een akkoord dat mensen  met een hoger inkomen nog een extra steuntje in de rug gaat geven en de meeste Rotterdammers, met een laag inkomen, in de kou laat staan.

Lees verder
7 april 2014

SP'ers in de gebieden zijn er klaar voor

Vanmiddag zijn de leden van de gebiedscommissies geïnstalleerd op het stadhuis. Maar liefst 17 SP'ers gaan in negen gebieden aan de slag voor 100% sociale wijken in Centrum, Charlois, Delfshaven, Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, IJsselmonde, Kralingen-Crooswijk, Noord en Prins Alexander.

Lees verder
3 april 2014

SP buiten eerste onderhandelingen gehouden

Fractievoorzitter Leo de Kleijn betreurt het dat zijn partij buiten de eerste ronde onderhandelingen voor een nieuw Rotterdams college van B&W gehouden is. Het advies van verkenner Jan Kees de Jager is dat LR, D66, VVD, CDA en GroenLinks de coalitie mogelijkheden verder gaan onderzoeken.

Lees verder

Pagina's

U bent hier