h

2014: Europese verkiezingen

26 mei 2014

SP grootste partij op links in Rotterdam

De SP is de grootste linkse partij van Rotterdam en de derde partij van de stad. Dat is de uitslag van de verkiezingen voor het Europees Parlement van afgelopen donderdag. De SP haalde 11,3 procent van de stemmen in de stad, tegenover 8,6 procent vijf jaar geleden.

Lees verder
19 mei 2014

Een week campagne in beeld

Aanstaande donderdag zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement. Overal in de stad zijn deze week SP'ers op straat om met Rotterdammers in gesprek te gaan over het belang van de verkiezingen en de standpunten van de SP. Een week campagne in beeld.

Lees verder
12 mei 2014

Campagne in de regen

Zaterdag waren er weer SP'ers op campagne voor de Europese verkiezingen, onder andere op de Centrummarkt en Visserijmarkt. Door de regen gingen veel mensen snel weer naar huis of naar binnen, maar toch ontstonden er ook leuke gesprekken.

Lees verder
3 mei 2014

Campagne voor de EU-verkiezingen van start

Zaterdag 3 mei stond de SP op de centrummarkt om met Rotterdammers in gesprek te gaan over de verkiezing voor het Europees Parlement. Nee tegen deze EU en op naar een betere samenwerking in Europa.

Lees verder
2 mei 2014

Dennis de Jong bij wake detentiecentrum

Zondag 4 mei is Dennis de Jong, Europarlementariër en lijsttrekker voor de SP bij de Europese verkiezingen, aanwezig bij de wake bij het detentiecentrum op Rotterdam Airport.

Lees verder
25 april 2014

In de startblokken voor de Europese campagne

Over een paar weken is het zo ver: op donderdag 22 mei zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement. Met de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen net achter de rug, staat de Rotterdamse SP alweer in de startblokken voor de nieuwe campagne. Doe mee!

Lees verder

U bent hier