h

2010: Kamerverkiezingen

10 juni 2010

SP-stemmers bedankt!

Vanavond volgen SP-vrijwilligers de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen op de voet. Met een hapje en een drankje evalueren ze de campagne en analyseren ze de mogelijke coalities.

Lees verder
8 juni 2010

SP-kopman vraagt marktgangers: Op z'n Ruttes of op z'n Roemers?

Emile Roemer stond vanmiddag op de Rotterdamse Centrummarkt om mensen de vraag voor te leggen: doen we het op z'n Ruttes of op z'n Roemers? In de laatste fase van de campagne is de tegenstelling tussen links en rechts steeds meer gepersonifieerd in het debat tussen Mark Rutte en Emile Roemer.

Lees verder
8 juni 2010

SP STEMMEN: de feiten

Tijdens de campagne wordt veel geroepen door partijen. Daarom zetten wij de feiten over de belangrijkste campagnethema's even op een rijtje.

Lees verder
7 juni 2010

Roemer morgen op de markt in Rotterdam

SP-lijsttrekker Emile Roemer bezoekt aanstaande dinsdag, op de laatste dag van de campagne, de Centrummarkt op de Binnenrotte in Rotterdam.

Lees verder
6 juni 2010

Karabulut populair op Afrikaandermarkt

SP-Tweede Kamerlid Sadet Karabulut bezocht zaterdag de Afrikaandermarkt. Bij de SP-kraam, die er trouwens ook staat als er geen verkiezingen zijn, en bij kramen van de marktkooplui.

Lees verder
6 juni 2010

SP’ers poetsen de bank

Extreme bonussen, roekeloze financiële handel, en de belastingbetaler voor de schade op laten draaien. De banken hebben wat goed te maken wat de SP betreft. Daarom gingen SP’ers zaterdagmiddag schoonmaken in de bank. De ABN en de ING in het centrum van Rotterdam werden verrast met een ploeg schoonmakers met SP-sponzen, zemen en vuilnisbakken.

Lees verder
6 juni 2010

Buurten in zonnig Oud-Charlois

Campagnevoeren is nog leuker als de zon schijnt. Er zijn minder mensen thuis, maar de politieke discussie vindt wel plaats waar het moet: op straat.

Lees verder
5 juni 2010

Kies voor energievoorziening van de toekomst

De verkiezingen gaan over de vraag wie de crisis gaat betalen. Dus vliegen de bezuinigingsmiljarden en inkomensplaatjes je om de oren. Terecht, vindt de SP, want de rekening mag niet bij de slachtoffers van de crisis komen te liggen. Maar er is nog een slachtoffer van de crisis: duurzame energievoorziening. Ook dáárvoor gaat de SP de strijd aan.

Lees verder
4 juni 2010

De grote schoonmaak: Nog vijf dagen!

Gisteren waren vele SP'ers verspreid door de hele stad actief om mensen te overtuigen dat ze aankomende woensdag voor een socialer Nederland kunnen kiezen door te stemmen op de SP. Op markten, bij verzorgingstehuizen en bij de kleine ondernemers, overal gingen SP'ers in gesprek over de verkiezingen van woensdag.

Lees verder
1 juni 2010

Roemer overtuigt Rotterdammers

SP-lijsttrekker Emile Roemer bracht gisteren een bezoek aan Rotterdam. Hij presenteerde samen met SP-jongeren ROOD een computerspel om de verrechtsing van Nederland tegen te gaan.

Lees verder

Pagina's

U bent hier