h

Voetballen voor kinderen in Gaza geslaagd

1 juni 2016

Voetballen voor kinderen in Gaza geslaagd

Foto: Liesbeth Hoogenboom/SP

Regen en onweer dreigden nu en dan roet in het eten te gooien. Maar de organisatoren van het Bakr-boys-voetbaltournooi kunnen tevreden terugblikken. Een sportieve voetbalmiddag met bovendien een fantastische veilingopbrengst.

Foto: Liesbeth Hoogenboom/SP

SP-bestuurslid Ineke Palm (tweede van links) blikt tevreden terug op het evenement, dat afgelopen zondag gehouden werd op sportcomplex Blijdorp: 'Het weer zat mee en de sfeer was goed. De tien teams streden niet alleen sportief op het veld. Ook bij de veiling bood men driftig tegen elkaar op. Daardoor hebben we een boel geld op kunnen halen. Dat gaat naar projecten in Gaza die het mogelijk maken dat ook kinderen daar kunnen spelen.'

Rotterdam voor Gaza, waar de SP-Rotterdam onderdeel van is, was een van de organisatoren van het Bakr-boys voetbaltoernooi.

U bent hier