h

Afscheid Aad van Rooijen

2 december 2012

Afscheid Aad van Rooijen

Woensdagavond 28 november was de laatste bijeenkomst van de Kerngroep Charlois van dit jaar. Het was ook de laatste keer dat kerngroepcoördinator Aad daarbij aanwezig was aangezien hij vanwege gezondheidsredenen zijn werkzaamheden voor de SP moet staken. Een verslag van het feestelijk afscheid door Myranda Bruin.

Met de bijna volledige Kerngroep hebben we gezamenlijk gegeten bij het zorgrestaurant van Aafje ‘de Keizerskroon’ in Pendrecht. Na het eten kwam bijna het voltallige bestuur aanschuiven voor een borrel en een speech. Groot was de verrassing toen ook Emile Roemer zelf kwam binnenstappen om Aad persoonlijk te bedanken voor zijn inzet. Hij kwam ook niet met lege handen, maar spelde een zeer verheugde Aad (met beide armen in de lucht) een zilveren tomaat op, de tweede die hier in Rotterdam werd uitgereikt. Al met al was het een hartverwarmende en inspirerende SP-avond en met het beeld van een zeer vergulde Aad op het netvlies sluiten wij het jaar af en maken wij ons op voor een actief 2013!

U bent hier