h

Volop campagne in Prins Alexander

24 februari 2011

Volop campagne in Prins Alexander

OV-reizigers op station Alexander konden donderdagochtend niet om de SP heen. Actieve SP-leden uit Prins Alexander deelden Pro-test kranten en sponzen uit aan de reizigers. Wie daarnaast ook een gratis Metro-krant meenam, kreeg nog eens vier pagina's SP-informatie. De landelijke SP had namelijk de complete omslag van de Metro ingezet in de campagne.

De actieve leden in Prins Alexander zijn vanochtend begonnen aan de laatste campagneweek voor de Provinciale Statenverkiezingen van 2 maart. Om het Pro-test tegen het kabinet tot een succes te maken, staan er nog een aantal activiteiten op de agenda. Vrijdag en zaterdag worden er kranten en sponzen uitgedeeld op de markt in het Lage Land en de winkelcentra in Zevenkamp. Dinsdag zijn de SP-ers weer bij het station te vinden om de zogenaamde laatste-dag folder uit te delen. En op woensdag 2 maart gaan de SP-ers de markt op bij de Hesseplaats om de mensen er aan te herinneren dat er die dag gestemd kan worden.

Wie zin heeft om nog een steentje bij te dragen aan deze eindsprint kan contact opnemen met Hanny Bleij (010-228 11 55). Ook in de rest van Rotterdam worden de laatste week volop campagne-activiteiten georganiseerd. Kijk op de agenda waar en wanneer je kan helpen.

Prins ALexander

U bent hier