h

Cultuur is een noodzaak: Rotterdamse muzikanten laten van zich horen!

27 februari 2011

Cultuur is een noodzaak: Rotterdamse muzikanten laten van zich horen!

Voor kunst en cultuur zijn de komende Provinciale Staten verkiezingen van groot belang: krijgt het huidige rechtse kabinet een meerderheid dan zullen de geplande bezuinigingen keihard gaan inslaan bij deze sector. Voor jonge artiesten roept dit veel onzekerheid op: als je bijvoorbeeld student bent op een popacademie of conservatorium hoe gaat je toekomst er dan uitzien? Blijven de mogelijkheden bestaan om op te treden, om te oefenen, om je ding te doen als artiest?

Drie jonge Rotterdamse muzikanten vinden het nodig dat iedereen weet dat er nog wat gedaan kan worden aan de plannen van het kabinet door te gaan stemmen op 2 maart en laten ieder op hun eigen manier horen
wat ze er van vinden.

Dirk & Tim - Flavours

Jeremiah & Quinnasystem - Stop de Kaalslag!

Tessa Nikopoulos - Last Song

Voor hun is muziek en een plek om te spelen van levensbelang, maar ook willen zij opkomen voor de rest van de kunst en cultuur sector: dansgroepen, theaters, kunstenaars, dichters en minstens zo belangrijk de liefhebbers van al deze kunst en cultuur.
Iedereen gaat het merken als de bezuinigingen van de kabinet worden doorgevoerd.

U bent hier