h

Strijd mee voor de rechten van mensen met een arbeidsbeperking!

12 november 2010

Strijd mee voor de rechten van mensen met een arbeidsbeperking!

Het nieuwe kabinet Rutte wil mensen met een arbeidsbeperking (Wajong, WSW, WWB-uitkering) een deel van hun inkomen laten inleveren. Bij de sociale werkvoorziening willen zij daarnaast 30.000 banen laten verdwijnen! Deze plannen moeten direct van tafel, omdat hierdoor tienduizenden mensen met een arbeidsbeperking in de armoede belanden. Ook zullen zij zullen hierdoor de voldoening die zij uit hun werk halen, verliezen. Zij mogen niet de rekening van de crisis gaan betalen, dus kom 27 november naar de manifestatie in Den Bosch.

Laat dit niet over je kant gaan
Om deze plannen te van tafel te krijgen, is het noodzakelijk om in actie te komen. Teken daarom de petitie, vertel jouw verhaal en heel belangrijk kom zaterdag 27 november naar Den Bosch. De SP Rotterdam zorgt dat er een bus beschikbaar is om Rotterdammers naar Den Bosch heen en weer te rijden.

Toon je solidair
Ook als je zelf geen arbeidsbeperking hebt en ook niemand kent met een arbeidsbeperking kun je natuurlijk wel solidair zijn. Strijd ook dan mee om onze verzorgingsstaat niet nog verder te laten afbreken door Rutte en consorten. De komende twee weken zullen we overal in Rotterdam gaan oproepen om mee te gaan naar Den Bosch. Kijk op de agenda voor de meest actuele informatie.

Wil je ook meehelpen met oproepen en/of meegaan naar Den Bosch? Bel of mail met Laura van Duin, 06 811 59 914 of laura_van_duin@hotmail.com.

Het minste wat je kan doen is de Armoede werkt niet facebook-pagina delen met al je facebook-vrienden.

Manifestatie - Armoede werkt niet!

U bent hier