h

Laat jij je stufi jatten?

19 mei 2010

Laat jij je stufi jatten?

Vandaag bleek dat 85 procent van de Nederlanders vindt dat de basisbeurs behouden moet blijven in zijn huidige vorm. De PvdA, D66, GroenLinks en de VVD hebben maling aan deze boodschap en pleiten voor een leenstelsel dat studenten opzadelt met een enorme schuld. Job, Mark, Alexander en Femke zijn volgens ROOD dan ook de dieven van de studiefinanciering. Om dit te illustreren plakte leden van ROOD posters van deze dieven op universiteiten en hogescholen.

Urinoirs

Wil jij ook dat de stufi blijft?! Demonstreer mee op 21 mei in Amsterdam!

Vanaf 13 uur zullen boze studenten lopend van de Dam richting het Museumplein in Amsterdam gaan. De demonstratie start daar om 14 uur op en wordt georganiseerd door de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb), de Jongerenorganisatie Beroepsonderwijs (JOB), het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO), de Landelijke Kamer van Verenigingen (LKvV) en Comité SOS. ROOD steunt de strijd tegen het afschaffen van de studiefinanciering en roept alle jongeren op om op 21 mei naar Amsterdam te komen!

Loes

U bent hier