h

SP-raadslid Josine Strörmann overhandigt VIP estafette trofee

8 december 2009

SP-raadslid Josine Strörmann overhandigt VIP estafette trofee

Vorige week overhandigde SP-raadslid Josine Strörmann de VIP estafette trofee aan Leefbaar Rotterdam-raadslid Dries Mosch. Met het uitreiken van de trofee zocht de SP geen inhoudelijke toenadering tot de partij maar 'Dries gedraagt zich als een SP'er als 'ie weer eens op z'n fietsje door de stad rijdt om met de mensen zelf te gaan praten wat er ergens aan de hand is', aldus Strörmann.

Josine Strormann overhandigt de trofee aan Dries Mosch

De trofee, die elk half jaar van eigenaar moet wisselen, is een initiatief van BuurtWerkt en wordt uitgereikt door politici aan politici. Vorig jaar ontving Strörmann de prijs uit handen van ChristenUnie/SGP-voorman Remco Oosterhof voor haar niet aflatende inzet voor de mensen in de stad. Ook Strörmann is overal in Rotterdam te vinden om van de mensen zelf te horen hoe het beter kan in hun wijk of straat.

SP-raadslid Josine Strörmann wint VIP estafette trofee

U bent hier