h

SP Charlois klaar voor deelraadsverkiezingen

4 december 2009

SP Charlois klaar voor deelraadsverkiezingen

SP Charlois is klaar voor de deelraadsverkiezingen. Op een algemene ledenvergadering in wijkgebouw De Middelburgt werd woensdag 2 december het verkiezingsprogramma en de kandidaten voor de lijst vastgesteld en goedgekeurd.

Charlois heeft de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd. Succesvolle acties, zoals voor het behoud van bus 77, en het verzet tegen de sloop van sporthallen gaven de SP leden het vertrouwen dat het vertrouwde adagium 'geen fractie zonder actie' zéker deel blijft uitmaken van de activiteiten in Charlois.

protest voor de terugkeer van bus 77 in Rotterdam

Nadat de eerste tien kandidaten zich hadden voorgesteld - en na stemming - in de bloemetjes werden gezet volgde er een heuse polonaise door de zaal waarbij de uitstekende sfeer binnen de kerngroep nog eens extra werd benadrukt.

De burger meer betrekken bij politieke besluiten, dat wordt de kerntaak van SP-Charlois. De komende jaren zal de kerngroep - zowel binnen als buiten de raad - streven naar meer betrokkenheid en inspraak van de bewoners van Charlois. Als meest linkse politieke partij zal SP-Charlois een tegenwicht willen bieden aan verrechtsing en intolerantie en dat met alle middelen bestrijden. Voor een socialer Charlois en een beter Rotterdam! SP-Charlois is er klaar voor om straks in maart een goede uitslag neer te zetten.

U bent hier