h

Speciale Buurt Check-Up in Delfshaven

26 november 2009

Speciale Buurt Check-Up in Delfshaven

Dinsdag 1 december organiseert de SP een speciale ‘Buurt Check-up’ in Delfshaven.

De Buurt Check-Up vindt telkens in een andere deelgemeente plaats om met SP-leden en andere bewoners bij te praten over wat er beter kan in de wijk. Dinsdag 1 december organiseert de SP de avond in de Delfshaven in samenwerking met 'Resto van Harte' in Buurthuis Schiemond aan de Dempostraat 143 van 17.30 tot 19.30uur.

'Resto van Van Harte' is een eettafel voor minima en mensen die wat gezelschap zoeken en waar voor vijf euro (2,50 voor minima) van een drie gangen menu genoten kan worden. De SP betaalt de boodschappen. SP'ers, onder wie SP-Tweede Kamerlid Sharon Gesthuizen en de Rotterdamse SP-raadsleden, koken en serveren. We praten over de buurt en er is muziek van de The Corny Brothers.

Ook is er de mogelijkheid met een drankje, en dit keer met een hapje, kennis te maken met de raadsleden van de SP. Als je mee wil eten is reserveren verplicht.
Reserveren kan via het telefoonnummer: 0800 01514 (gratis), elke werkdag tot 12.30

Delfshaven

U bent hier