h

4 actiecentra bij manifestatie '65 blijft 65'

19 november 2009

4 actiecentra bij manifestatie '65 blijft 65'

De SP richt komende zaterdag vier actiecentra in bij de Rotterdamse manifestatie '65 blijft 65' aan de Coolsingel. Bij deze centra kunnen deelnemers aan de manifestatie materiaal ophalen om hun protest tegen de verhoging van de AOW-leeftijd kracht bij te zetten. SP-afdelingsvoorzitter Ineke Palm: "We verwachten veel mensen, dus delen we op meerdere punten buttons, flyers, bumperstickers en protestborden uit."

De actiecentra liggen op de aanlooproutes naar de manifestie, die plaatsvindt op de Coolsingel. De eerste is er voor mensen die met het openbaar vervoer komen. Zij kunnen terecht op het Delftseplein
Mensen die meekomen met de bussen die de FNV speciaal inzet, worden afgezet aan de Parkkade. Hier kan men ook terecht voor het actiemateriaal, evenals aan de Vijverhofstraat 65, op loopafstand van de Coolsingel.
Speciaal actiepunt vormt de Soepexpress tegenover het stadhuis. Hier kan naast actiemateriaal ook een kop soep worden gehaald.

65 blijft 65: kom naar de manifestatie op 21-11!
Download de flyer voor de manifestatie

U bent hier