h

Missers Vogelaar rondom SS Rotterdam onvergeeflijk (op sp.nl)

6 november 2008

Missers Vogelaar rondom SS Rotterdam onvergeeflijk (op sp.nl)

De SP-fractie heeft vandaag het vertrouwen in minister Vogelaar opgezegd. Aanleiding is haar rol in het financiële debacle rondom het schip SS Rotterdam, dat aangeschaft is door woningcorporatie Woonbron. Kamerlid Paulus Jansen: “De minister is mede verantwoordelijk voor het uit de hand gelopen project, omdat zij niet heeft ingegrepen terwijl zij dit duidelijk wel had moeten doen. Daarnaast heeft ze de Kamer ook nog verkeerd geïnformeerd. Voor mij een reden om het vertrouwen op te zeggen in deze minister.”

location.href = 'https://sp.nl/wonen/nieuwsberichten/6171/081106-missers_vogelaar_rondom_...'; Je wordt nu doorgestuurd naar het bericht op www.sp.nl. Als er niets gebeurt, klik dan hier...

U bent hier