h

Bestel 'm nu: de Buurten-kalender

16 oktober 2008

Bestel 'm nu: de Buurten-kalender

De SP heeft een verjaardagskalender samengesteld ter gelegenheid van vijf jaar Buurten in de Wijken. Iedere twee weken gaan de Rotterdamse SP-raadsleden op stap in een andere Rotterdamse wijk. De kalender staat vol met foto's van vijf jaar Buurten in alle uithoeken van Rotterdam. Tijdens het politiek café vrijdagavond werd 'ie gepresenteerd.

Je kunt deze prachtige kalender in je bezit krijgen door € 7,50 (inclusief verzendkosten) over te maken naar giro 8199252 t.n.v. Stichting Ondersteuning SP-fractie Rotterdam, onder vermelding van 'kalender'. Vermeld ook je adres. De verjaardagskalender wordt dan snel opgestuurd.

De Rotterdamse SP-raadsleden Theo Cornelissen, Leo de Kleijn, Josine Strörmann en fractiemedewerker Edwin de Voigt gaan elke twee weken op stap in een andere wijk om gezamenlijk kennis te nemen van problemen en positieve initiatieven in de stad. We noemen dat: Buurten in de Wijken. Weg van de papieren werkelijkheid op het stadhuis trekken ze door de stad om betrokken bewoners en bezielde professionals te ontmoeten, die bezig zijn hun buurt een beetje aangenamer te maken. Bewoners voelen zich niet altijd gesteund en soms zelfs tegengewerkt door de gemeente of deelgemeente. De SP probeert deze bewoners zowel in de raad als op straat te steunen.

Bekijk de hele kalender als PDF...
'Met een beetje buurtopstand heb je zo een buurt op stand' (Verslag Café de Rooie, 12-10-2008)

U bent hier