h

Buurten in Ommoord

29 mei 2006

Buurten in Ommoord

De SP-fractie bezocht maandag Ommoord, in het kader van Buurten in de Wijken. De raadsleden gingen op bezoek bij de knikflats aan de Albert Schweizerstrtaat en maakten een wandeling door recreatiegebied de Heidebes. Ook werd discotheek Outland aangedaan.

Ingang knikflat

Afspraak met SP-ers Rieks Weerman en Hanny Bleij en een wandeling langs de knikflat en spraken over de volgens hen te dure renovaties van o.a. de knikflats aan de Albert Schweizerstrtaat.
Garageboxen

De garages worden woningen, is dat niet te laag?

In gesprek met F.Florissen
Theo Cornelissen en Leo de Klein in gesprek met SP-er Floor Florissen, tevens lid van Heidebesvereninging, een wandeling door recreatiegebied de Heidebes. Over de overbrugging van de Rotte voor hoogwaardig openbaar vervoer verbinding waar de vereniging al jaren tegen strijd en over de bebouwing van het gebied.

Discotheek Outland

Met SP-er Marcel de Reus wandelden weg langs discotheek Outland (geluidsoverlast), de geluidsschermen aan A20, werken niet, verloederd openbaar groen, de nieuwe waterberging en het winkelcentrum Binnenhof waarvan het gevarieerd winkelaanbod verdwijnt.

U bent hier