h

2015: Statenverkiezingen

18 maart 2015

SP opnieuw grootste partij op links in Rotterdam

Foto: Kevin Levie / SP

De SP is met 12,9 procent opnieuw de grootste partij op links geworden in Rotterdam. Dat is de definitieve uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen van woensdag 18 maart.

Lees verder
15 maart 2015

Het laatste campagne-weekend: veel stemmen erbij!

Foto: Kevin Levie / SP

Dit weekend stond de SP weer overal in de stad op straat: onder andere op de Afrikaandermarkt, Visserijmarkt en bij het Eudokiaplein. We kregen opvallend veel positieve reacties van mensen die woensdag van plan zijn af te rekenen met dit kabinet. En dat laten ook de peilingen zien: de SP zou in Zuid-Holland groeien van 5 naar 7 zetels, en in de Eerste Kamer van 8 naar 10.

Lees verder
10 maart 2015

Statenverkiezingen: de Rotterdamse kandidaten

Op 18 maart kun je stemmen voor Provinciale Staten. Wie zijn de kandidaten voor de SP uit Rotterdam? We stellen ze aan je voor.

Lees verder
8 maart 2015

Zonnige campagne

Foto: SP

Wat hadden we toch geluk met het mooie weer dit weekend. Dat maakt campagne voeren een stuk leuker voor onze vrijwilligers en voor de geweldige Rotterdammers die we op straat spreken. Samen genoten we van de zon en hadden we het over hoe belangrijk de verkiezing op 18 maart is.

Lees verder
3 maart 2015

Reken af!

Reken af met Rutte op 18 maart. Onze kandidaten vertellen waarom.

Lees verder
28 februari 2015

Campagne-aftrap in Rotterdam

Foto: SP

Vandaag trapte SP Rotterdam de verkiezingscampagne voor de Provinciale Staten af op Visserijplein in Delfshaven. SP lijsttrekker in Zuid-Holland, Bart Vermeulen, was te gast.

Lees verder
16 februari 2015

Doe mee met de verkiezingscampagne

Foto: SP

De verkiezing voor de Provinciale Staten is over een maand en dat is jouw kans om af te rekenen met dit kabinet! Wil je meedoen in de campagne? Geef je dan op, want er is genoeg te doen.

Lees verder
15 februari 2015

'Hebben wij een date op 18 maart?'

Foto: Kevin Levie / SP

'Hebben wij een date op 18 maart?' - Dat vroegen SP'ers op Valentijnsdag aan bezoekers van de Rotterdamse centrummarkt. Daarmee wilden zij mensen wijzen op de verkiezingen voor Provinciale Staten.

Lees verder

U bent hier