h

Zonnige campagne

8 maart 2015

Zonnige campagne

Foto: SP

Wat hadden we toch geluk met het mooie weer dit weekend. Dat maakt campagne voeren een stuk leuker voor onze vrijwilligers en voor de geweldige Rotterdammers die we op straat spreken. Samen genoten we van de zon en hadden we het over hoe belangrijk de verkiezing op 18 maart is.

Zaterdag 7 maart stonden de SP'ers weer op de markten in Rotterdam. Op de Binnenrotte, de Rotterdamse Oogst, de Visserijmarkt en de Afrikaandermarkt spraken we talloze mensen over de aankomende verkiezing op 18 maart. Dan stemt Nederland voor de Provinciale Staten en dus ook voor de Eerste Kamer, dus je stem telt dubbel!

Foto: SP

'Iedereen wordt vrolijker met dit weer. Maar lang niet iedereen is even enthousiast over de landelijke politiek. Dus is het belangrijk om op 18 maart af te rekenen met dit kabinet!' aldus Tom Roozen. Op 18 maart kiezen we de Provinciale Staten, die dan weer de Eerste Kamer kiezen. De Eerste Kamer kan slechte plannen van het kabinet tegen houden zoals onlangs met hulp van SP de vrije artsen-keuze werd behouden. 

Foto: SP

Lieke Smits was op de centrummarkt: 'Veel mensen zijn dit beleid écht zat. Het lijkt erop alsof alleen het zonnetje ze mee zit.' Dit kabinet heeft de afgelopen jaren er voor gekozen om te bezuinigen en al dat geld te halen bij de mensen die het al zwaar hadden. Kleine ondernemers, flexwerkers en werklozen hebben allemaal ingeleverd. Ze leverden financieel in, maar ook zekerheden werden ze afgepakt. SP wilt het geld halen waar het zit en niet meer de zwakste schouders de zwaarste lasten laten dragen. Stem daarom SP op 18 maart!

U bent hier