h

Strijd voor Duimdroppen verbindt Feyenoord- en Sparta-supporter

28 oktober 2020

Strijd voor Duimdroppen verbindt Feyenoord- en Sparta-supporter

Foto: SP Rotterdam

Voetbalsupporters en SP-leden Mark de Bokx (Feyenoord) en Wijnand Rijnders (Sparta) zijn dinsdag gezamenlijk op stap gegaan om flyers te verspreiden.

“We zijn beiden 50-ers en we hebben Duimdrop 27 jaar geleden zien komen in Rotterdam en veel kinderen plezier zien beleven. De uitstraling van Duimdrop is Rotterdams superstoer met die containers een directe link naar de havens. Waar in Nederland kom je dat tegen? Net als Feyenoord en Sparta hoort Duimdrop gewoon bij Rotterdam! Duimdrop opdoeken is een stukje van Rotterdam afhakken. Dus wethouder Sven als je een echte kerel bent; laat duimdrop lekker spelen en wees niet gierig. Pak Rotterdammertjes hun speelgoed niet af!”, aldus Mark.

Net zoals veel Rotterdammers is de SP stomverbaasd dat CDA wethouder Sven de Langen alle twintig duimdrop containers wil sluiten. Het is als een donderslag bij heldere hemel meegedeeld, gewoon pats boem zonder aankondiging en opgaaf van redenen.

In de gemeenteraad strijdt SP-raadslid Aart van Zevenbergen om het rampzalige plan van De Langen van tafel te krijgen. Duimdrop is een groot succes!

Naast onze strijd in de gemeenteraad worden door actieve SP-leden 2.000 flyers verspreid in de buurten van op diverse Duimdrop locaties.

Foto: SP Rotterdam

U bent hier