h

SP-raadslid zijn, iets voor jou?

8 juni 2017

SP-raadslid zijn, iets voor jou?

Foto: Liesbeth Hoogenboom

Misschien heb je er eens over nagedacht: Rotterdam socialer en menselijker te maken door als volksvertegenwoordiger voor de SP Rotterdam aan het werk te gaan. Maar misschien twijfel je nog. Kan ik het wel? Wil ik het echt? Kom ik wel door al die raadsstukken heen geworsteld? Waar haal ik de tijd vandaan? Doe ik m’n partner (en kinderen) tekort? En wat vindt m’n werkgever ervan?... Moet hij me die uren dat ik in de raadsbankjes zit wel betalen? Wat kan je betekenen in een ­coalitie- of oppositierol?

Als je twijfelt, kom kennis maken met onze raadsleden die nu het werk in de raad doen.

Woensdag 28 juni geven nu zittende raadsleden en fractie­medewerkers antwoord op al uw vragen. Daarnaast ­leggen we je duidelijk de gevolgen van de afdrachtregeling uit.

Inloop 19.30 uur
Aanvang 20.00 uur
Gaffelstraat 61 b

U bent hier