h

SP verbaasd over sluiting Stadswinkel stadhuis

6 februari 2017

SP verbaasd over sluiting Stadswinkel stadhuis

Foto: Liesbeth Hoogenboom

De SP vernam tot haar verbazing in het AD dat de Stadswinkel in het stadhuis vanaf 10 maart 2017 haar deuren sluit voor een verbouwing. Erg onhandig, een paar dagen voor  de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart. Hoe kunnen Rotterdammers nu aan een nieuwe stempas komen? De SP gaat dit aankaarten in de gemeenteraad.

UPDATE: Inmiddels heeft wethouder Visser maatregelen genomen en kan er daags voor de verkiezingen op 15 maart een stempas aan een balie in het stadhuis verkregen worden.

De Stadswinkel in het stadhuis is doorgaans de enige plek in Rotterdam waar men de laatste dagen voor de verkiezingen een nieuwe stempas kan aanschaffen. Een centrale plek in de stad waar alle Rotterdammers bekend mee zijn. ´Hoe dom kun je iets inplannen?´, vraagt SP-fractievoorzitter Leo de Kleijn zich af. ´Op 10 maart sluit de Stadswinkel in het stadhuis de deuren voor een verbouwing en op 15 maart vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Het zou beter zijn als de sluiting voor de verbouwing een week wordt uitgesteld.´

 

U bent hier