h

D-Day Woonreferendum in RAAF

28 november 2016

D-Day Woonreferendum in RAAF

Foto: Marinus Legen

Woensdag 30 november kan er gestemd worden tijdens het woonreferendum, voor of tegen de Woonvisie van het college. Het nee-kamp strijd voor het behoud van goede betaalbare woningen in Rotterdam, niet slopen maar bouwen! Vanaf 20.00uur is iedereen welkom in café  RAAF op zuid, de uitslagenavond van het woonreferendum vindt dan plaats. De SP organiseert de avond en wil alle vrijwilligers bedanken.

De avond is gratis toegankelijk voor iedereen. Om samen de uitslagen online te volgen en te proosten op de overwinning. De sprekers deze avond zijn SP-raadslid Querien Velter, aanjager van het woonreferendum, en activist George Verhagen van het Actiecomité Woonreferendum. De speciale gast is publicist Malique Mohahumd, onlangs verscheen zijn artikel ´Help Rotterdam wordt gekoloniseerd door yuppen´ in Vers Beton.

De Crooswijkse kunstenaar Ron Blom is er ook, het brein achter #rotterdamwatvindjeervan en het woonlied. De opkomstbevorderende campagne.  Hij toont deze avond clips en quotes uit de campagnes in aanloop naar het referendum.

De hele dag tot 21.00uur kan er gestemd worden. Het stemadvies van de SP: ´Stem tegen de woonvisie!´

Wannneer: woensdag 30 november, 20.00 tot 00.00

Waar: RAAF, Maashaven Zuidzijde 2. In de plint van de Maassilo.Bijna naast metrostation Maashaven.

U bent hier