h

Goed bezochte nieuwjaarsborrel

11 januari 2016

Goed bezochte nieuwjaarsborrel

Foto: Liesbeth Hoogenboom/SP

Gezellig druk was het, afgelopen zaterdag bij proeflokaal Faas. Ruim honderd SP-leden, sympathisanten en bekenden proostten op een sociaal, strijdbaar nieuwjaar.

SP-fractievoorzitter Leo de Kleijn verontschuldigt zich voor een wat sombere boodschap: 2015 was tenslotte een jaar van oorlog in de wereld en duizenden ontheemden als gevolg. En een jaar waarin de armste Rotterdammers hun positie verder zagen verslechteren.
'Het is onze dure plicht om voor hen allen op te komen. Vluchtelingen bedreigen niet onze voorzieningen, het zijn de politici als die van Leefbaar Rotterdam die afbraak plegen op onze woningvoorraad, onze voorzieningen, die de zorg uitkleden.' Reden voor de SP Rotterdam om strijdbaar het nieuwe jaar in te gaan, bijvoorbeeld met een referendum voor voldoende betaalbare huurwoningen in onze stad.

Hieronder een sfeerimpressie:

Foto: Edwin de Voigt/SP

Foto: Liesbeth Hoogenboom/SP

Foto: Edwin de Voigt/SP

Foto: Liesbeth Hoogenboom/SP

Foto: Edwin de Voigt/SP

Foto: Liesbeth Hoogenboom/SP

Foto: Edwin de Voigt

Foto: Edwin de Voigt

U bent hier