h

Wervelend SP-voorzittersdebat tussen Sharon en Ron

22 oktober 2015

Wervelend SP-voorzittersdebat tussen Sharon en Ron

Over enkele weken kiezen de leden van de SP een nieuwe voorzitter. De twee kandidaten, Ron Meyer en Sharon Gesthuizen, kwamen op vrijdag 16 oktober naar Rotterdam om met elkaar en met de leden de discussie aan te gaan. Het kritische publiek vroeg de kandidaten het hemd van het lijf over tal van zaken, van de thema's waaraan we prioriteit moeten geven tot de invloed van leden op belangrijke beslissingen.

De kandidaten, op hun beurt, hielden kranig stand en durfden elkaar een spiegel voor te houden. Zowel Ron als Sharon beloofden dat als ze 28 november verkozen worden, ze graag zo snel mogelijk daarna verder in gesprek gaan met Rotterdamse leden over de rol en ideeën van de afdeling.

Foto: Liesbeth Hoogenboom
Ron Meyer en Sharon Gesthuizen in discussie met de zaal

Foto: Liesbeth Hoogenboom
De avond werd drukbezocht

Foto: Liesbeth Hoogenboom
De zaal deed volop mee aan de discussie

Foto: Liesbeth Hoogenboom
Onze veteraan Erik Meijer kwam wederom met enkele scherpe opmerkingen

U bent hier