h

Lekkere ledenbarbecue luidt de zomer in

14 juli 2015

Lekkere ledenbarbecue luidt de zomer in

Foto: Marinus Legen/SP

Afgelopen zaterdag werd de jaarlijkse SP BBQ weer gehouden. Genietend van het stralende weer werd er gezellig bijgepraat en werd er teruggekeken op het afgelopen jaar. Alle actieve leden van de SP werden bedankt voor hun tomeloze inzet.

Een traditie waar nieuw leven in werd geblazen is de uitreiking van de Rode Veer. Met de Rode Veer wil de SP Rotterdam een actief lid in het bijzonder in het zonnetje te zetten en te bedanken. Dit jaar was Peter Staalson degene die werd bedankt. Zijn inzet de afgelopen jaren is fantastisch geweest, van flyeren op markten tot het bezorgen van SP folders, niets was te gek voor Peter. SP Rotterdam bedankt hem dus van harte!

Foto: Marinus Legen/SP

Ook tijdens de zomer gaan we door met strijden voor een beter en socialer Nederland. Bijvoorbeeld met de 'er is genoeg voor iedereen' campagne. Wil je meehelpen met deze of andere acties? Stuur dan een mailtje naar riene@rotterdam.sp.nl.

 

U bent hier