h

Repaircafe: wegens succes uitgebreid!

17 juni 2015

Repaircafe: wegens succes uitgebreid!

De handige mannen en vrouwen van het Repaircafé Oude Westen staan voortaan twee keer per maand klaar om van alles en nog wat te repareren. Al enige tijd was het Repaircafé de eerste zaterdag van de maand geopend op het pand van de SP aan de Gaffelstraat 61B.

Foto: SP

De laatste maanden liep het zo storm dat er besloten is om het Repaircafé voortaan uit te breiden; ook de derde zaterdag van de maand kan je met je kapotte koffiezetapparaat of fiets met lekke band naar het repaircafe om het te laten repareren. Aanstaande zaterdag 20 juni is het Repaircafé dus ook geopend!

Repaircafé Rotterdam West
Locatie: Gaffelstraat 61B
Wanneer: elke 1e en 3e zaterdag van de maand
Hoe laat: van 12.00 uur tot 16.00 uur

Kijk op de facebookpagina voor meer informatie. 

U bent hier