h

Wake voor Gaza groot succes

20 april 2015

Wake voor Gaza groot succes

Foto: I Palm

Rotterdam voor Gaza heeft bij de Markthal een wake gehouden. In het kader van de campagne ‘Licht voor Gaza’ werd geld ingezameld. Het Dar Essalaam ziekenhuis heeft Rotterdam voor Gaza geld gevraagd voor zonnepanelen zodat ze niet meer afhankelijk zijn van energieleveranties van Israel. Het ziekenhuis helpt de allerarmsten in het zuiden van de Gazastrook.

Opvallend was hoeveel Rotterdammers bij de Markthal direct bij het woord Gaza de portemonnee trokken. De wake werd ondersteund door de partijen SP, NIDA, GL, Pvda en verschillende religieuze en maatschappelijke organisaties. Wil je ook helpen de blokkade te doorbreken? Geef gul op rekeningnummer NL 94 INGB0006360364 ten name van Stichting Palestina te Rotterdam, onder vermelding van 'Licht voor Gaza'.

Donderdag 23 april  wordt er een benefiet in het kader van 'Licht voor Gaza' georganiseerd. De SP vraagt tijdens haar jaarlijkse 1 mei bijeenkomst solidariteit voor Gaza. De SP doet ook volop mee aan de wakes en collectes in de stad. Interesse? Neem contact op met ipalm@sp.nl

U bent hier