h

SP organiseert 17 oktober Mars tegen de Armoede

26 september 2014

SP organiseert 17 oktober Mars tegen de Armoede

Kom in verzet tegen de groeiende tweedeling. Het verschil tussen arm en rijk wordt steeds groter, steeds meer mensen krijgen het financieel zwaar en aan de top worden de zakken flink gevuld. We moeten in verzet komen. Dat is moeilijk, want uit schaamte, of regelrechte angst dat 'het nog erger wordt', durfde maar een enkeling dit. Wij zeggen: arme mensen ZIJN geen probleem maar HEBBEN een probleem!

Dus moet er actie komen. We starten met onze acties op 17 oktober, op de internationale dag tegen de armoede. We zullen in Rotterdam een Mars tegen Armoede houden van het Schouwburgplein richting het Stadhuis. We gaan met deze mars druk uitoefenen op de politiek. En dan met name op het nieuwe college van Leefbaar Rotterdam, D66 en CDA dat flink gaat bezuinigen op o.a. het armoedebeleid. Iedereen uit heel het land is welkom om aan te sluiten om een signaal af te geven. We gaan laten zien dat we het niet meer pikken! Loop mee, voor jezelf of uit solidariteit met de ander.

Wanneer: 17 oktober, 17.30 uur
Waar: Schouwburgplein

De mars wordt mede georganiseerd door de SP en gaat uit van een samenwerking van andere politieke partijen, vakbonden, kerkelijke organisaties, migrantenorganisaties, belangenbehartigers van minima en mensen met een beperking.

Meld je aan op de Facebook-pagina en verspreid de oproep. Samen gaan we het tij keren!
https://www.facebook.com/events/1397313797179853

Download hieronder de flyer zodat je die zelf kan uitprinten en verspreiden in je omgeving.

U bent hier