h

ROOD bedankt werkende jongeren

1 mei 2014

ROOD bedankt werkende jongeren

'Mag ik u wat vragen?' - 'Ja natuurlijk!' - 'Weet u misschien welke dag het vandaag is?' - 'Ja... een donderdag, 1 mei' - 'Dat klopt, 1 mei, dag van de arbeid! Daarom willen wij als ROOD vandaag de werkende jongeren bedanken!'- 'Wat leuk!'

Dit was een van de vele gesprekken die vandaag plaats vonden. ROOD ging namelijk met een spandoek met daarop de tekst: 'dag van de arbeid, werkende jongeren bedankt', langs de jongeren die aan het werk waren. Bijvoorbeeld in de horeca, maar ook de Kruidvat en andere winkels moesten er aan geloven.

ROOD kwam ook nog de jongens van TOS (thuis op straat) tegen. Zij doen samen met jongeren activiteiten, zoals sportdagen. Ook deze jongens verdienden zeker een bedankje van ROOD!

ROOD kwam vandaag nog veel meer mensen tegen! Zie je je foto niet op de site terug? Neem dan een kijkje op de Facebook-pagina van ROOD Rotterdam.
Werkende jongeren, bedankt!

U bent hier