h

Rood de markt op!

2 augustus 2013

Rood de markt op!

Afgelopen week stond ROOD op verschillende Rotterdamse markten. Jong en oud werd aangesproken en voorzien van informatie over de actiefste politieke jongerenorganisatie van 010! Omdat ROOD in augustus start met acties voor het behoud van de studiefinanciering, is zij benieuwd wat mensen hier op straat van vinden.

Door het verruilen van de studiefinanciering voor een leenstelsel lopen studenten schulden van tienduizenden euro’s op en wordt de drempel om te studeren een stuk hoger volgens ROOD. 'Studeren zou voor iedereen moet zijn en niet alleen de elite!'

ROOD Rotterdam zal haar acties voor het behoud van studiefinanciering aftrappen op de Eurekaweek, van 19 t/m 22 augustus, waarin nieuwe studenten wegwijs worden gemaakt in Rotterdam en kennis kunnen maken met de Erasmus Universiteit.

Wil je meer weten over ROOD of actief worden? Kijk dan op de site van ROOD Rotterdam.

ROOD Rotterdam

U bent hier